ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΛΑΣΙΘΙ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ,



Η φιλοσοφία της επιχείρησής μας είναι η πλήρη κάλυψη του πελάτη σε όλο το φάσμα των ηλεκτρικών εφαρμογών και Αυτοματισμών.
ΤΗΛ - 6972210402 Βλαβες ολο το 24ρο
Κύριο αντικείμενο είναι η κατασκευή και συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων μικρού , μεσαίου και μεγάλου μεγέθους τόσο σε ιδιωτικές εταιρίες όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Τοποθετούμε νέα συστήματα αυτοματισμού , γεννήτριες 

Κατασκευάζουμε Εγκαταστάσεις χωρίς προβλήματα, επεκτάσιμες εύκολα χωρίς πολλά μερεμέτια, με απόλυτη ασφάλεια για τους χρήστες της, λειτουργικές και εύκολες στη χρήση τους.
Παρέχουμε άμεση και αποτελεσματική λύση προβλημάτων.

Το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει κατασκευαστικές εταιρίες, μηχανολογικές εταιρίες, αρχιτέκτονες, ιδιωτικές επιχειρήσεις.
                         
O εργολάβος ηλεκτρολόγος ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ  ΤΗΛ - 6972210402   με αντικείμενο τη μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων δραστηριοποιείται στο χώρο πολλα χρονια  .

 Η εμπειρία και η άρτια τεχνική μας κατάρτιση εγγυάται στους πελάτες μας υψηλή ποιότητα και ασφάλεια στην κατασκευή των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε παρέχουν  ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις. Η αξιόπιστη υπηρεσία και η πλήρης ικανοποίηση των πελατών χαρακτηρίζουν την εταιρεία μας.
Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ Δραστηριοποιείται στους τομείς Ηλεκτρονικής Ασφάλειας , Πυρασφάλειας και Αυτοματισμού σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους καθώς και Βιομηχανικών και Οικιακών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Συγκεκριμένα σε εγκαταστάσεις: ασθενών και ισχυρών ρευμάτων σε κατοικίες , καταστήματα, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, εκθεσιακούς χώρους , καθώς επίσης και με την υπηρεσία εξασφάλισης και παρακολούθησης της άψογης λειτουργίας του συστήματος συναγερμού στον χώρο σας με τα πλέον σύγχρονα μέσα

Διαθέτοντας μια εκτεταμένη επιλογή τεχνολογικά προηγμένων συστημάτων και υπηρεσιών, τα οποία παρέχει και εγκαθιστά αλλά και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, η εταιρεία ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ  μπορεί να καλύψει πλήρως όλες τις σύγχρονες ανάγκες ηλεκτρονικών και ηλεκτρολογικών εφαρμογών όπως Σύστημα Συναγερμού , Σύστημα Πυρασφάλειας , 


Επίγειο ή και Δορυφορικό σύστημα Τηλεόρασης για οικιακούς ή/και επαγγελματικούς χώρους (συνεδριακά κέντρα , ξενοδοχεία , χώρους συνεστιάσεων , κ.α.), Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης (C.C.TV) , Ηλεκτρολογική Εγκατάσταση διανομής και Ηλεκτροφωτισμού , όλα με πλήρη υλικοτεχνική μελέτη και εγκατάσταση-κατασκευή , πάντα με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών και των απαιτήσεων σας. Για τον σκοπό αυτό ,ενισχύει την δυνατότητα παροχής ακόμα ποιοτικότερων υπηρεσιών προς εσάς διαθέτοντας στόλο αυτοκινήτων άρτια εξοπλισμένο με την σχετική υλικοτεχνική υποδομή , απαραίτητη σε κάθε επίσκεψη εγκατάστασης και συντήρησης συστήματος.

Με την συνεχή προσήλωση στην εξυπηρέτηση των αναγκών σας , παρέχει την εγγυημένη μελέτη , εγκατάσταση και συντήρηση όλων των ηλεκτρολογικών & ηλεκτρονικών συστημάτων ρεύματος,αυτοματισμού,ασφάλειας και πυρασφάλειας, εφαρμόζοντας την πλέον σύγχρονη τεχνολογία και βέβαια πάντα συνοδευόμενα από πλήρως πιστοποιημένες υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης , από εξειδικευμένο προσωπικό